Nosaltres

You are here:

Nosaltres i la nostra història

Àlex i Mario Samsó som la 3ª generació dedicada al sector elèctric quan fa ja 100 anys el nostre avi va fundar la seva empresa. 

Molts anys després i amb molts kilometres de safates i de cable a les nostres esquenes, ens permetem afirmar que sabem del que parlem en el món de l’electricitat.

El nostre avi ens va ensenyar la importància d’escoltar als clients i el nostre pare, a més de l’afició pel Motor i per les 2 rodes, l’actitud d’intentar ser excel·lent en el treball.

Per mirar de complementar els nostres camps d’actuació dins el món de l’electricitat, fa ara 15 anys, vàrem tenir la gran visió d’apostar per l’energia solar fotovoltaica, i ens enorgulleix poder dir que vem acertar, ja que amb aquest pas, amb Catelectrik Solar, complim el nostre desitg d’ajudar a empreses i particulars a tenir la clau del seu comptador elèctric i fer-se els amos del seu consum.

L’experiència ens ha demostrat que cada persona i empresa té unes necessitats concretes d’autoconsum i també pressupostos diferents. Catelectrik es desplaça per veure el lloc, estudia el cas a consciència i parla clar: no ofereix falses promeses ni informacions a mitges.  Presenta una solució a mida i es responsabilitza de tot el projecte fins el final, amb una premisa molt clara, realizar els projectes com es feien abans però aplicant tota la innovació a l’abast. Podem dir que abans necessitaves un interruptor de cuchilla per encendre les llums i ara ho pots fer amb el mòbil, però el cablejat que fa encendre el llum i la manera de fer és exactament el mateix que fa 100 anys.

Una gran familia al vostre servei!

Diuen els nostres clients que el carinyo i la complicitat que mostrem al treballar s’arriben a palpar. I és que a Catelectrik Solar som una Gran Familia on tots ens ajudem i ens recolzem.

A més, hem volgut (i sapigut) conservar “aquella manera de fer d’abans” tan difícil de mantenir avui en dia.

Som feliços fent el que fem i això … això ho transmetem en cada projecte.

Però no podriem fer res de tot això sense el nostre equip, un equip propi de persones implicades en cada pas que donem junts cap als nostres objectius.Coneix al nostre equip